• 03 56 33 202
 • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
 • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
 • Skodelica kave

   VABILO

  »Začul sem tihe korake po stopnicah. Prišla je mati. Stopala je počasi in varno, v roki je nesla skodelico kave. Zdaj se spominjam, da nikoli ni bila tako lepa kakor v tistem trenutku. Skozi vrata je sijal poševen pramen opoldanskega sonca, naravnost materi v oči; večje so bile in čistejše, vsa nebeška luč je odsevala iz njih; vsa nebeška blagost in ljubezen. Ustnice so se smehljale kakor otroku, ki prinaša vesel dar.«  (Ivan Cankar: Skodelica kave)
  Leto je naokrog. Spet bomo praznovali. V torek, 10. 12. 2013, vas ob 17.30 uri vabimo v kinodvorano Delavskega doma Trbovlje  na Skodelico kave. Učenci bodo peli, plesali, recitirali in tako ustvarili praznično vzdušje. Ustavimo se ob prijetnem klepetu, skodelici tople kave ali čaja in uživajmo v nastopu otrok!
  V preddverju dvorane vam bomo ponudili domače piškote in druge izdelke učencev. Vsi prostovoljni prispevki bodo nakazani v šolski sklad  za pomoč našim učencem v stiski.
  Vljudno vabljeni!                                                                                                                 Učenci in delavci OŠ Ivana Cankarja Trbovlje
  vabilo