• 03 56 33 202
 • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
 • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
 • Simbioza

   Zadeva: Vabilo na računalniško opismenjevanje v maju 2014

   SIMBIOZ@, RAČUNALNIŠKO OPISMENJEVANJE, ponovno na naši šoli

  Leto 2012 – evropsko leto solidarnosti med generacijami, leto 2013 – evropsko leto državljanov, leto 2014 – evropsko leto usklajevanja družinskega in poklicnega življenja.
  Povezovanje generacij, tradicionalnih znanj in izkušenj ter mladostne zagnanosti je postalo nuja in obveza za bolj kvalitetno sobivanje.
  Želimo, da postane naša šola, OŠ Ivana Cankarja Trbovlje, aktivni center življenja lokalne skupnosti, kjer se prepleta staro in mlado, tradicionalno in moderno, retro & cool.
  Vabimo starejše, da v tednu od 6. do 9. maja 2014 usvajate, obnavljate ali nadgrajujete svoje računalniške, elektronske kompetence. Popoldan, od 14.30 do 17.00 (skupaj 10 ur v štirih dneh) ste zelo dobrodošli na brezplačnih računalniških delavnicah naši šoli.
  Je čas za pomladno vrtnarjenje, za pospravljanje stanovanj in je čas za novo učenje.
  Na Cankarju vas pričakujejo mentorica Jerica Rajšek in mladi prostovoljci, ki vam bodo prisluhnili in vam z veseljem pomagali premagovati ovire.

  Premagajte strah pred računalniki, obiščite našo šolo in se prepustite ritmu mladosti in novosti. Pokličite za dodatne informacije na 03 56 33 200 ali pa se oglasite v šoli.
  Iskreno vas bomo veseli!
  Mojca Lazar Doberlet, ravnateljica