• 03 56 33 202
 • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
 • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
 • Šport in špas

  V soboto, 16. maja 2015, smo izvedli športno-kulturno prireditev Šport in špas – dan druženja in gibanja generacij. V soboto zjutraj nas je prebudil dež, dopoldne pa je posijalo sonce in pospremilo zaključek našega dogodka.
  Na prireditvi je sodelovalo veliko učencev naše šole, njihovi sorodniki, nekateri prijatelji in znanci. Po uvodnem plesu smo izvedli športne igre, predavanja o pohodništvu, najbolj vztrajni so odšli na krajši pohod. Veliko udeležencev je sodelovalo pri teku, pri plezanju na umetni steni, precej tudi pri odbojki.
  Športni dogodek so popestrile stojnice z zdravo slovensko hrano (zahvaljujemo se Žitu – pekarni Trbovlje), s sveže pripravljenimi napitki (zahvala Zasavskim lekarnam), z varno pohodno opremo (zahvala Planinskemu društvu Kum in  društvu Trbovlje), z možnostjo merjenja sladkorja v krvi (zahvala Splošni Bolnišnici Trbovlje in podjetju Zaloker&Zaloker), s predstavitvijo dela šolskega čebelarskega krožka, turističnega krožka in krožka socialnega podjetništva.
  Z eko sejmom smo spodbujali mlade, da ne zavržejo rabljenih oblačil, temveč si jih izmenjajo in tako prispevajo k varčevanju in varovanju okolja.
  Smo plesali, se igrali, se spoznavali in postavljali temelje vseživljenjskemu učenju.
  Veseli smo, da ste nas podprli pri našem delu in se zahvljujemo tudi gospe županji, ki nas je obiskala in pozdravila.
  Se vidimo ob letu osorej. Še več nas bo in še bolj bo špasno!

  Nekaj utrinkov s sobotne prireditve.

  Deli in všečkaj