• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Mi plavamo

    Zaradi objektivnih razlogov smo morali plavanje v pokritem bazenu v Hrastniku za prvošolce prestaviti. Za razumevanje se vam iskreno zahvaljujemo.

    Učenci 1. A razreda bodo nadaljevali s plavanjem v ponedeljek, 4. 6. 2018 in torek, 5. 6. 2018. Zaradi izvedbe plavalnega tečaja bomo morali reorganizirati prisotnost otrok v šoli: v ponedeljek in torek se zberejo v šoli ob 9.00, pojedli bodo malico in nato odšli na lokalni avtobus. V šolo se vračajo do 14.40. 
    Učenci naj imajo s seboj kopalke in brisačo; stroške (karto in prevoz) bo plačala šola s sredstvi, ki smo jih dobili na razpisu za ta program.
    Učenci lahko pridejo v šolo že pred 9.00, zanje bo organizrano jutranje varstvo in varstvo do odhoda avtobusa. Tudi po vrnitvi iz Hrastnika se lahko vključijo v OPB.
    Šolsko kosilo in popoldanska malica sta za ta dva dneva odpovedana.
    V sredo, četrtek in petek poteka pouk za učence 1. A razreda po ustaljenem urniku.

    Učenci 1. B razreda bodo plavali v pokritem bazenu v Hrastniku od srede, 6. 6. 2018 do petka, 8. 6. 2018.  Tudi zanje bo potrebna reorganizacija pouka: v šoli se zberejo ob 9.00, pojedli bodo malico in nato šli na lokalni avtobus. V sredo in četrtek se bodo vrnili do 14.40, v petek do 13.30. Učenci morajo imeti s seboj kopalke in brisačo; stroške plača šola z namenskimi sredstvi za izvedbo tega plavalnega programa.
    Učenci lahko pridejo v šolo pred 9.00, zanje bo organizirano jutranje varstvo in varstvo do odhoda avtobusa. Prav tako se po vrnitvi s plavanja lahko vključijo v OPB.
    Šolsko kosilo in popoldanska malica sta za sredo in četrtek odpovedana. V petek bodo naročniki šolskega kosila in popoldanske malice lahko pojedli po vrnitvi iz Hrastnika. 

    Otrokom želimo prijetne prve (šolske) učne urice v bazenu, staršem oz. skrbnikom pa se še enkrat zahvaljujemo za razumevanje!

    Accessibility