• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Simbioza giba

    Kako smo izvedli letošnjo Simbiozo giba? Luštno! Se veselimo naslednjega leta!!
    Simbiozo giba smo v 1. razredu izvedli v petek, 18. 10. 2019.  Zbrali smo se v obeh učilnicah ob 10. uri. Udeležba je bila presenetljivo dobra, saj so prišli stari starši oz. starši večine otrok. V  uvodu smo se obiskovalcem na kratko predstavili s pesmicami in recitacijami (ločeno po oddelkih). Po pogostitvi (kava, jabolčni zavitek) smo se odpravili na pohod čez trim stezo. Po poti smo učencem in spremljevalcem pripravile preproste raziskovalne naloge. Zaključili smo ob 12. uri.
    Vodji dogodka: Mojca Mahkovic in Barbara Borštnar.

    ________________________________________________________________________________________________

    VABILO-SIMBIOZA GIBA 2019 
    DRAGA DEDEK IN BABICA!
    LETO JE SPET NAOKROG IN NAŠA ŠOLA SODELUJE PRI PROJEKTU SIMBIOZA GIBA.  V ŠOLI BOMO PRIPRAVILI ŠPORTNE AKTIVNOSTI NAMENJEN PRAV NAM. ŠLI BOMO NA SPREHOD IN SE PRI TEM  ZABAVALI.
    PRIDITA ME OBISKATI, POZDRAVITI IN SE GIBATI  Z MANO.
    DNE 18. 10. 2019    OD 10. DO 12.  URE.
    VESEL/A BOM, ČE SE MI PRIDRUŽITA VIDVA, MORDA PA TUDI OČKA ALI MAMICA.
    POTREBUJETA SAMO DOBRO VOLJO, POZITIVNO ENERGIJO IN ŠPORTNO OPREMO!
    —————————————————————————————————–

    V tednu od 14. do 21. oktobra 2019 se bodo že šesto leto zapored povezale vse generacije od -9 mesecev do 100+ po celi Sloveniji skozi nacionalni prostovoljski projekt SIMBIOZA GIBA 2019.
    Na naši šoli bodo prvošolci v tem tednu posvetili veliko časa in energije gibanju, druženju in povezovanju generacij. Vsak dan bodo lahko šli učenci in starši skupaj  na krajši sprehod ali izvedli kakšno drugo gibalno aktivnost. V petek, 18. 10. 2019, pa se bodo učenci in učiteljice družili z babicami in dedki. Skupaj bodo lahko odšli na daljši pohod po trim stezi, se igrali športne igre in se imeli lepo. Gibanju sledi sladko druženje …. Pridružite se nam, ne bo vam žal.
    Koordinatorica šolskih dogodkov je Mojca Mahkovic.

    Accessibility