• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Še vedno vozim, vendar ne hodim

    Preventivno delavnico za osmošolce in devetošolce sta v torek, 12. 11. 2019 izvedla predstavnika Zavoda VOZIM iz Celja. Pretresljiva in iskrena osebna zgodba, ki je prevzela najstnike.
    Vso svojo energijo člani zavoda vlagajo v izboljšanje žalostnega stanja na naših cestah. Ambasadorji Zavoda VOZIM s strukturiranimi delavnicami preko osebne zgodbe na inovativen način predstavijo posledice nepremišljenega, nevarnega obnašanja v prometu, ki se lahko pripetijo vsakemu.
    Vtisi naših učencev:
    Obisk gospoda na vozičku se mi je zdel zelo čustven. Njegovo pripovedovanje o prometnih nesrečah ter njihovih vzrokih in o njegovi prigodi je bilo zelo poučno, saj sem še kar nekaj časa po predavanju razmišljala o te. Še zdaj me zmrazi, če samo pomislim na video posnetke ter na njegovo pripob+vedovanje. Zdi se mi prav, da preden dobimo šoferski izpit, poznamo posledice svojih, pogosto nepremipljenih, odločitev. 

    Predavanje mi je bilo všeč. Čeprav je bil tisti filmček malce grafičen. Mislim, da je pomembno, da mlade osveščamo o nevarnosti v prometu. Izvedela sem, kako zapleteno življenje imajo lahko ponesrečenci v prometu.

    Predavanje je bilo zanimivo in poučno. Zgodbe udeležencev v prometni nesreči so bile zelo čustvene. Naučili so nas pomembnih stvari, ki jih moramo upoštevati v prometu.


    Accessibility