• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Roditeljski sestanek 9. A

    Odločitev o naslednjem koraku na izobraževalni poti se hitro približuje, zato devetošolke in devetošolce ter njihove starše oz. skrbnike vabimo, da se udeležite roditeljskega sestanka, na katerem bomo pozornost namenili vpisu v začetni letnik srednješolskega izobraževanja ter predstavitvi možnosti nadaljevanja šolanja v Zasavju.

    Roditeljski sestanek bo v spletni obliki, na daljavo potekal v ponedeljek, 25. 1. 2021, in torek, 26. 1. 2021, po dnevnem redu:

    1. ponedeljek, 1. 2021, ob 17. uri: kratka predstavitev srednješolskega izobraževalnega sistema ter vpisnega postopka v začetni letnik srednje šole,
    2. ponedeljek, 1. 2021, ob 17.20: predstavitev Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje,
    3. ponedeljek, 1. 2021, ob 18. uri: predstavitev Srednje šole Zagorje,
    4. torek, 1. 2020, ob 17. uri: predstavitev Gimnazije in ekonomske srednje šole Trbovlje.

     

    Roditeljski sestanek bo dostopen na dan dogodkov 15 minut pred začetkom na tej povezavi (pritisnite in držite gumb Ctrl ter z miško kliknite). Ko boste sledili povezavi, se vam bo v brskalniku odprla spletna stran, na kateri boste lahko zbirali med tremi možnostmi: prenos aplikacije Teams, nadaljevanje v brskalniku in odprite aplikacijo Teams. Neposredno do sestanka lahko dostopate, če boste s klikom izbrali možnost nadaljevanja v brskalniku ali odpite aplikacijo Teams, če imate aplikacijo že nameščeno. Preden boste vstopili na spletni sestanek boste morali vpisati svoje ime ter klikniti na okno Pridruži se zdaj.

     

    Za dodatne informacije se lahko obrnete na razredničarko Jožico Rovšek (jozica.rovsek@guest.arnes.si) in šolsko svetovalno delavko Stašo Doležalek (03 56 33 207, stasa.dolezalek@guest.arnes.si).

     

     

    Staša Doležalek, šolska svetovalna delavka

    Jožica Rovšek, razredničarka

    Accessibility