• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Telesna dejavnost v času COVID-19

    V času, ko športni pedagogi ne moremo bdeti nad vašo telesno pripravo, vam šteti vseh narejenih dvigov trupa, počepov in sklec ter vas spodbujati pri vaših telesnih naporih, vas želiva opomniti, kako pomembna je skrb za lastno telo in zdravje. V tem času je nujno potrebno poskrbeti za dober imunski sistem in eden izmed načinov, s katerim pripomoremo k temu, sta tudi raznovrstne prehrana in zadostna dnevna količina gibanja.

    Fakulteta za šport in Nacionalni inštitut za javno zdravje sta pripravila Priporočila o telesni dejavnosti v času širjenja korona virusa. Kakšna so priporočila glede telesne dejavnosti v tem času, si lahko preberete na spletni povezavi: http://www.slofit.org/slofit-nasvet/ArticleID/187/Priporo%C4%8Dila-o-telesni-dejavnosti-v-%C4%8Dasu-%C5%A1irjenja-korona-virusa. Po nasvete in ideje, kaj in kako početi v tem času, pa lahko dostopate preko naslednje povezave: http://www.slofit.org/slofit-nasvet ali nama pišete na službeni e-poštni naslov.

    V dnevih, ko ostajamo doma, spremljajte šolsko spletno stran, kamor vam bova posredovala dovolj športnih vsebin (tako teoretičnih kot praktičnih) in nasvetov, kako ostati telesno aktivni ter se ob vadbi tudi zabavati.

    Želiva vam obilo zdravja!

    Vaša učitelja športa Gašper in Jure

    Accessibility