• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Zaključili 5. teden na daljavo

    Zaključili smo 5. teden izobraževanja na daljavo. 
    Čeprav smo bili čez noč vrženi v nove strahove, nove oblike bivanja in druženja ter tudi izobraževanja, smo se kar nekako ujeli. Vsi: učenci, starši oz. skrbniki in strokovni delavci šole se trudimo po svojih najboljših močeh. Za vse nas pa je to izobraževanje novo, neznano in nenavadno. Nekatere stvari se nam bolj posrečijo, nekatere manj. A tako je življenje. Zato, dragi učenci, se ne bojte, če ne opravite vsega dela, ki vam ga učitelji nalagamo, saj tudi mi ne vemo, koliko nalog je ravno prav. Prosimo pa vas, da se vsi oglasite svojim učiteljem in sporočite, da ste zdravi, da delate za šolo, da se sprehajate po cvetoči naravi in da nabirate energijo za šolski finale.
    Odločitev strokovnjakov je bila, da se aprila znanje učencev pretežno preverja. In to lahko delamo na različne načine. Učenci, pokažite svoje delo, svoje zamisli, svoje novo znanje, veščine, ki jih krepite ali usvajate, izkažite svojo domišljijo ali pa nam zaupajte svoje strahove. Tu smo za vas!
    V  petek, 17. aprila 2020,  je ministrstvo podalo smernice za ocenjevanje znanja, ki naj bi potekalo v maju in juniju. Ocenjevanje bo omiljeno, prilagojeno izrednim razmeram – vsi učenci pa bodo morali pridobiti ocene (če jih še nimajo) . Več o smernicah ocenjevanja si lahko preberete na: 9870_Priporočila_ocenjevanje OŠ_16042020
    Dragi učenci. Imate vse možnosti in zanesljivo tudi dobre sposobnosti, da opravite nekaj šolskega dela in pridobite (dobre) ocene in nato uživate v poletnih počitnicah.
    In še posebno obvestilo za učence 6. in 9. razreda:
    ministrstavo je sporočilo, da nacionalno preverjanje znanja (ki je bilo predvideno v začetku maja 2020)  letos odpade.  Celoten dopis pa si lahko preberete na: 9869_Sklep ministrice_nemoteno opravljanje VIZ dela v OŠ 2019_2020

    spletni vir fotografije: https://www.facebook.com/Dr-Simona-Kustecs

    Accessibility