• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Odhajajo

       
    foto: AKŠ, arhiv šole

    Generacija devetošolcev, ki letos zaključuje osnovnošolsko izobraževanje, se je znašla v zanimivih, nenavadnih, še nikoli doživetih časih medsebojnega distanciranja, nošenja zaščitnih mask in omejevanja gibanja po šoli in okolici, več kot dvomesečnega izobraževanja na daljavo, ocenjevanja znanja preko telefona in video prenosov. Bilo je drugače, bilo je nenavadno, a kljub nevarnosti okužbe s koronavirusom so ostali zdravi in to je najpomembnejše.
    In v teh dneh zaključujejo osnovnošolsko izobraževanje, z mislimi so delno že v srednji šoli, malce zaskrbljeni zaradi nove šole, novih sošolcev, a motivirani za doseganje ciljev, ki so si jih zastavili. In na tej njihovi nadaljnji poti jim vsi na Cankarju želimo vse najboljše!
    Svoje zadnje dni na naši šoli pa bodo lahko (delovno) preživeli takole:
    – četrtek, 11. 6. 2020, pričetek ob 8.20: tehniški dan z naslovom V svetu tehnike in fizike (izvajalca I. Skrinjar in M. Bricl); 
    – petek, 12. 6. 2020, popoldan, pričetek ob 14.30: tehniški dan (s pridihom kulturnega dne): priprava na valeto, izvajajo Ajda Klanšek Š., G. Ovnik, N. Petrovič, M. Bricl) in nato VALETA ob 17. uri na dvorišču za šolo;
    – ponedeljek, 15. 6. 2020: pouk po urniku (do 10. ure), malica in nato ODS s podelitvijo spričeval (A. Klanšek Šimunič 9. A, Gašper Ovnik 9. B).

    Ljudje imamo različne temperamente in talente, toda povsem jasno je, da je na poti življenja ogromno odvisno od izkušenj, učenja in osebnega truda.
    (Robert Sternberg)

     

    Accessibility