• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Pogumno v novo šolsko leto

    Spoštovani starši oz. skrbniki učencev naše šole, vseh od bodočega 1. do 9. razreda!
    Ker je pričetek šolskega leta še kar daleč, ne vemo, kakšna bo epidemiološka slika stanja v državi v začetku septembra, lahko pa predvidimo, da bo morda del pouka znova potekal na daljavo. To pa pomeni, da bi bilo dobro, da bi v teh počitniških dneh preverili družinsko stanje tehnične opreme, ki je potrebna za izvajanje šolskega dela na daljavo.
    V šoli upamo, da bomo uspeli vzpostaviti delo v spletnih učilnicah, saj bi tako lahko še bolj kontrolirali opravljanje šolskega dela in predvsem otrokom nudili dodatne razlage ter povratne informacije o opravljenem delu.
    Zato vas prosimo, da preverite, ali imate doma ustrezno tehnično opremo (računalnik z mikrofonom, dobro bi bilo tudi s kamero, ali ustrezen tablični računalnik ali telefon) in dostop do interneta.
    Če naprave imate, pa jih ne znate uporabljati, vam z nasveti lahko pomaga šolski računalnikar, le obvestiti ga moramo (kličite v tajništvo šole na telefonsko številko 03 56 33 202).
    Če pa naprav iz različnih razlogov ne boste uspeli pridobiti, nam to prosim (v času od 20. do 25. avgusta) sporočite v šolo, da se bomo vsi skupaj znali in zmogli organizirati.
    To obvestilo je samo za vsak slučaj…..
    Sicer pa uživajte v tem ne prevročem poletju in se vidimo 1. septembra v šoli!

    Mojca Lazar Doberlet, ravnateljica

    Accessibility