• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • IZREDNO OBVESTILO

    Dragi učenci, spoštovani starši oz. skrbniki!
    Zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 se začasno, v tednu od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020 v osnovnih šolah, glasbenih šolah, osnovnih šolah s prilagojenim programom, v zavodih za izobraževanje otrok s posebnimi potrebami in domovih za učence s posebnimi potrebami vzgojno-izobraževalno delo izvaja prilagojeno, in sicer:
    učenci od 1. do vključno 5. razreda se izobražujejo v šoli,
    učenci od vključno 6. do 9. razreda se izobražujejo na daljavo.

    Vsi starši oz. skrbniki, ki še niste povsem vešči dela v spletni učilnici, da bi lahko pomagali vašemu otroku/otrokom pri ponovnem izobraževanju na daljavo, vas vabimo, da se NUJNO udeležite delavnice, kjer vam bo v kratkem demonstrativnem prikazu šolski računalnikar pomagal pri usvajanju osnovnih znanj.
    Vzemite si nekaj minut svojega dragocenega časa, da bo morebitna pomoč otrokom pri opravljanju dela za šolo na daljavo, lažja.
    Pričakujemo vas v šoli V ČETRTEK, 15. 10. 2020, in sicer od 16. ure dalje (vstop bo omejen na največ 10 oseb naenkrat). Prosimo za upoštevanje preventivnih zaščitnih ukrepov ob vstopanju v šolo. Dobimo se v učilnici pri vhodu v šolo (vstop z dvorišča za šolo).

    Enako delavnico načrtujemo za starše oz. skrbnike učencev od 1. do 5. razreda, in sicer v PONEDELJEK, 19. OKTOBRA 2020, od 16. ure dalje (v istem prostoru in pod enakimi pogoji).

    Seveda pa smo vam kadarkoli (v službenem času) pripravljeni pomagati “na daljavo”: pokličite (03 56 33 200, 03 56 33 202, 03 56 33 207), pišite na šolske elektronske naslove in pomagali bomo po svojih najboljših močeh.

    Prav tako NUJNO javite v šolo, če imate tehnične težave, zaradi katerih vaši otroci ne bi mogli izvajati zadanih šolskih nalog ob ponovnem izobraževanju na daljavo od 19 oktobra dalje.

    Srečno in predvsem čuvajte svoje zdravje!

     

     

     

     

    https://www.freepik.com/free-photos-vectors/face-mask-emoji

    Prilagamo še službene elektronske naslove vseh zaposlenih strokovnih delavcev šole:
    elektronski naslovi zaposlenih

    Accessibility