• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Obrok tople hrane

    Delo nam gre veliko lažje od rok, če zaužijemo kvaliteten topel obrok.
    Otrokom, ki jim pripada subvencionirana (šolska) prehrana, bomo v sodelovanju med šolo, državo, lokalno skupnostjo in OŠ Trbovlje, kjer pripravljajo prehrano za vse trboveljske osnovnošolce, omogočili brezplačni prevzem toplega obroka vsak dan tudi v času izobraževanja na daljavo.
    Starši oz. skrbniki otrok morate  prevzem toplega obroka tudi v času izobraževanja na daljavo prijaviti v tajništvu šole, in sicer vsak dan med 8. in 9. uro, na številko 03 56 33 202.

    Obenem sporočamo, da so v centralni kuhinji v OŠ Trbovlje pripravljeni kuhati tudi za vse ostale naročnike, ki pa morajo seveda skuhan obrok hrane plačati. Za morebitno naročilo pokličete v tajništvo naše šole, prav tako med 8. in 9. uro za naročilo za naslednji dan. Za prevzeto hrano vam bo izstavljena položnica.

    Starše vljudno prosimo, da prehrano pravočasno tudi odjavljajo, če otrok obroka ne bo več želel/potreboval, saj ne želimo, da gre hrana v odpadke. Odjave je treba nujno sporočiti v tajništvo šole (do 9. ure zjutraj na telefon 03 56 33 202 odjava za naslednji dan).

    Hrano lahko prevzamete pred razdeljevalno kuhinjo v OŠ Ivana Cankarja Trbovlje (pristop z dvorišča za šolo), kjer vas bo pričakala razdeljevalka hrane. Prevzem obroka bo evidentiran.

    Kdaj? Ob 12.

    Kakšne posode morajo imeti s seboj? S seboj ni potrebno prinašati posode, saj bo obrok zapakiran (lunch paket izvedba).

    Ali morajo starši odjaviti topel obrok, če ga otrok več ne bo želel/potreboval? Ja, in sicer do 9. ure zjutraj v tajništvu šole (03 56 33 202 – odjava za naslednji dan).

    Če imate več vprašanj se obrnite na organizatorko šolske prehrane: sabina.potrbin@guest.arnes.si

    Pa dober tek in DOBRO ZDRAVJE!

    foto: SP, arhiv šole

    Accessibility