• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Gremo (spet) NA DALJAVO-nujna obvestila

    Dragi učenci, spoštovani starši oz. skrbniki.

    Po dvotedenskih jesenskih počitnicah se vračamo k šolskemu delu.
    UPORABNE INFORMACIJE:

    1. Da bi zavarovali naše ZDRAVJE, se bo izobraževanje od 9. novembra 2020 dalje začasno izvajalo  NA DALJAVO, in sicer za vse učence šole.
      Tudi v času izobraćevanja na daljavo JE PRISOTNOST UČENCEV PRI POUKU OBVEZNA, kar je zakonska odgovornost staršev oz. skrbnikov. Morebitno odsotnost morajo starši oz. skrbniki nujno javiti razredničarkam, le-ti pa vostvu šole.
    2. Prilagamo urnik z vpisanimi video srečanji v posmaeznih oddelkih. PRISOTNOST UČENCEV JE OBVEZNA ali pa morate starši opravičiti njihovo odsotnost.
      URNIKI ODDELKOV Z VPISANIMI TERMINI VIDEO SREČANJ, 9.-13.11.2020.docx
    3. Predlagamo, da otroci ohranijo vsakodnevno “šolsko” rutino in so prisotni pri pouku, le da nekaj dni le na daljavo. 
      Bo težko, a zmoremo! Večina nas je to dokazala že spomladi. To jesen smo se na tako vrsto dela že pripravljali in verjamemo, da bo delo v spletnih učilnicah lahko tekoče potekalo. Že vnaprej se zahvaljujemo staršem oz. skrbnikom najmlajših otrok, ki bodo potrebovali največ pomoči in spodbude.

    Izobraževanje bo potekalo preko spletnih učilnic (Office 365 OneNote, srečanja pa v Teamsih).

    Če imate vsebinska vprašanja, se lahko obračate na učitelje (preko speltnih učilnic ali preko njihovih službenih elektronskih naslovov (mojca.mahkovic@guest.arnes.si, barbara.borstnar@guest.arnes.si; alenka.ramsak@guest.arnes.si, simona.bozic@guest.arnes.si; tina.trugar@guest.arnes.si, jozica.rovsek@guest.arnes.si
    barbara.zupancic1@guest.arnes.si; ivan.skrinjar@guest.arnes.si, irena.stusej1@guest.arnes.si, 
    biserka.rotar@guest.arnes.siajda.klansek-simunic@guest.arnes.sijure.jazbec@guest.arnes.si; 
    katja.kugonic@guest.arnes.si; andreja.skorjanc1@guest.arnes.si; tina.matko@guest.arnes.si; blanka.gombac@guest.arnes.si, nina.magister@guest.arnes.si, jasna.drnovsek@guest.arnes.si, sabina.potrbin@guest.arnes.si,
    katja.podmenik@guest.arnes.si, jelka.sladic@guest.arnes.si, klemen.turnsek@guest.arnes.si,

    nenad.petrovic@guest.arnes.si, gasper.ovnik@guest.arnes.si)

    4.  Če imete druge težave, se lahko obrnete na šolsko svetovalno službo, in sicer na elektronski naslov: stasa.dolezalek@guest.arnes.si ali  na telefon 03 56 33 207.
    Službeni čas šolske svetovalne delavke:
    ponedeljek: 9.00-13.30,
    torek: 9.00-12.30,
    sreda: 10.30-15.00,
    četrtek: 9.00-12.00,
    petek: 9.00-13.30.
    Če imate več težav in si morebiti želite brezplačno psihološko podporo, vam sporočamo, da je vzpostavljen nov telefonza psihološko podporo ob epidemiji Covid-19, in sicer
    : 080 51 00 – 24 ur na dan – brezplačno. Več informacij lahko najdete na spletni strani NIJZ: https://www.nijz.si/sl/zazivel-nov-telefon-za-psiholosko-podporo-ob-epidemiji-covid-19-080-51-00

    5. Če imate tehnične težave se lahko obračate na šolskega računalnikarja Matica Leniča (matic.lenic@guest.arnes.si).

    6. Zagotovljen bo topli obrok za vse, ki se na topel obrok prijavijo, za prejemnke brezplačnih kosil, bo le-to še vedno brezplačno.



    foto: Polona Avanzo, SVRK

    Accessibility