• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Pisma zahval in lepih želja za zdravstvene delavce

    Pred nami je najbolj prazničen čas leta, ko nas obdajata toplina, ljubezen in praznično vzdušje. Kljub prazničnemu času pa je letošnji december poseben. Z epidemijo se soočamo že dobršen del leta, v prvih vrstah pa so zdravstveni delavci, ki se zelo trudijo, da bi vsi bolniki prejeli primerno in ustrezno zdravljenje. 
    Občina Trbovlje želi v sodelovanju z občani zdravstvenim delavcem Splošne bolnišnice Trbovlje polepšati praznične dni. V ta namen vabimo prav vse, da oddate pisma zahvale, lepe besede ali pa voščila, ki jih bomo v prihodnjem tednu obesili na smreke, ki jih bomo postavili pred glavnim vhodom v Splošno bolnišnico Trbovlje.
    Lepa beseda, lepo mesto najde. In glede na ves trud, ki ga vlagajo naši zdravstveni delavci je najmanj, kar lahko storimo vsi skupaj, da jim napišemo lepe besede, se jim zahvalimo za požrtvovalno delo ali jim zaželimo srečno. 
    Pisma lahko oddate do vključno torka, 22. decembra 2020, v nabiralnik pred občinsko stavbo, v nabiralnik Društva prijateljev mladine Trbovlje oziroma pošljete na elektronski naslov: mediji@trbovlje.si.

    Accessibility