• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Od 1. februarja 2021 dalje …

    Po preverjanju potreb v prvih treh razredih, nujno varstvo otrok po 1. februarju 2021 ne potrebuje nobena družina. Zato v šoli ne bo otrok v naskednjem tednu.
    Po sklepu Vlade RS se v tednu od 1. do 5. februarja 2021 nadaljuje izobraževanje VSEH UČENCEV ŠOLE na daljavo. Urniki z vpisanimi video srečanji bodo dostopni tukaj: URNIKI ODDELKOV Z VPISANIMI TERMINI VIDEO SREČANJ-13. teden, 1.-5.2.2021
    Prehrana: za vse, ki ste bili naročniki prevzema toplega obroka v preteklosti, se le-to nadaljuje tudi po 1. februarju. Vse morebitne spremembe nujno in pravočasno javite na sabina.potrbin@guest.arnes.si.
    Še naprej pa velja, da smo vam v šoli na razpolago, če imate vprašanja, dileme, tehnične ali vsebinske težave.

    Čuvajte zdravje, da bodo naši Rdeči Revirji spet in čim hitreje zasijali v svoji barvi!

    Učiti se in se ne nasititi, je modrost, učiti se in se nikoli izčrpati, je ljubezen.” (neznan avtor)

    foto: arhiv šole

    ____________________________________________________________________________________________

    V ponedeljek, 1. februarja 2021, ŠOLE V NAŠI REGIJI ZNOVA (SKORAJ) ZAPIRAJO VRATA. Za vse učence šole se nadaljuje izobraževanje na daljavo. 
    NOVOST: v šoli bo, skladno z okrožnico MIZŠ 11900_Okrožnic_izvajanje_VIZ_odlok_od_ 1_2_2021_dalje, potekalo nujno varstvo za učence od 1. do 3. razreda, katerih starši oz. skrbniki nujno potrebujejo varstvo. Varstvo otrok se lahko izvaja za otroke, če oba starša oz. skrbnika ali samohranilec delajo v:
    – kritični infrastrukturi (sektor energetike, sektor prometa, sektor prehrane, sektor preskrbe s pitno vodo, sektor zdravstva, sektor financ, sektor varovanja okolja ter sektor informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov), 
    – zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, 
    – v zavodih s področja socialne varnosti,
    – v slovenski vojski,
    – v slovenski policiji.
    Zaposlitev v teh panogah se ugotavlja na podlagi POTRDILA DELODAJALCA. 
    Zato NUJNO prosimo starše oz. skrbnike učencev od 1. do 3. razreda,  da nam v petek, 29. 1. 2021, najkasneje do 10. ure posredujete pisno potrdilo delodajalca o zaposlitvi, in sicer v primeru, da za otroke potrebujete VARSTVO OTROKA od 1. februarja 2021 dalje. 
    V primeru, da otrok potrebuje varstvo, se bo v šoli lahko izobraževal (na daljavo) – poskrbeli bomo za tehnično (in delovno) podporo.
    V primeru, da bo otrok v varstvu, mu moramo zagotavljati en obrok prehrane. Če je otrok naročen na malico, jo zato lahko obdrži. Če bi želeli zanj kosilo, se morate posebej naročiti.
    Nujno varstvo bo potekalo od 6. ure zjutraj do 16. ure. Če boste prijavili otroka v nujno varstvo, nam morate sporočiti čas (ure), ko bo otrok v šoli (od-do).

    Povzetek: V PETEK, 29. 1. 2021 NAM DO 10. URE DOPOLDAN PISNO SPOROČITE:
    – če nujno potrebujete varstvo za otroka, ki je sicer učenec 1., 2. ali 3. razreda naše šole,
    – pošljite na elektronski naslov razredničarke pisno potrdilo vašega delodajalca,
    – javite, če bo otrok imel malico oz. prijavite kosilo,
    – javite čas, ko bo otrok v nujnem varstvu. 
    Zahvaljujemo se za razumevanje izjemne situacije in za hiter odgovor, da bomo lahko organizirali varno in spodbudno okolje za otroke, ki bodo naslednji teden prišli v šolo.

    V tednu od 1. 2. 2021 se nadaljuje pouk na daljavo ZA VSE UČENCE ŠOLE. Učenci delajo v spletnih učilnicah (Office 365), sledijo usmeritvam, napotkom razrednikov in vseh ostalih strokovnih delavcev šole. Prilagojeni urniki z vpisanimi video srečanji bodo dostopni predvidoma v nedeljo (31. 1. 2021) zvečer.
    V šoli smo vedno pripravljeni za (tehnično in vsebinsko) pomoč.

    mag. Mojca Lazar Doberlet, ravnateljica

    foto: arhiv šole

    Accessibility