• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Vpis v srednje oz. poklicne šole

    VSE aktualne novice v zvezi z vpisom v srednjo šolo najdete v zavihku VPIS V SREDNJO ŠOLO NA NAŠI SPLETNI STRANI!

    Srednješolski Vpisnik 2021
    Izšel je srednješolski Vpisnik 2021, publikacija, v kateri so predstavljene pomembne informacije o vpisu, slovenskih srednjih šolah, dijaških domovih, štipendijah, mesečnih vozovnicah in delu preko študentskega servisa.
    Publikacija je dostopna v elektronski obliki (klikni), v šolo pa smo jo za vse devetošolce prejeli tudi v fizični obliki, ki jo lahko po predhodnem dogovoru s svetovalno delavko pridete prevzeti pred šolo.
    Upamo, da vam bodo informacije, zbrane v tej publikaciji, v pomoč na poti k odločitvi o nadaljnjem šolanju. Za vsa vprašanja v povezavi z vpisom v srednjo šolo pa se lahko obrnete tudi na šolsko svetovalno delavko Stašo Doležalek (stasa.dolezalek@guest.arnes.si ali 03 56 33 207).

    ____________________________________________________________________________________

    Vpis devetošolcev oz. učencev, ki zaključujejo osnovnošolsko obveznost v srednje in poklicne šole se hitro približuje. Kot trenutno kaže, bodo spremljevalne aktivnosti potekale preko spleta, na daljavo. Zato smo tudi na naši šolski spletni strani oblikovali zavihek Vpis v srednjo šolo, kjer bomo objavljali vse pomembne informacije o vpisu v srednje oz. poklicne šole, in vas sproti obveščali o vpisnem postopku.
    Ob tej priložnosti vas že vabimo na dva dogodka, ki se bosta odvila do konca tega meseca.
    V petek in soboto (22. 1. – 23. 1. 2021) bo potekal brezplačen spletni sejem izobraževanja in poklicev Informativa, na katerem se bodo predstavile izobraževalne ustanove iz cele Slovenije.
    V naslednjem tednu se vam bodo na sestanku na daljavo v ponedeljek in torek (25. 1. – 26. 2. 2021) predstavile zasavske srednje šole, predstavniki vam bodo lahko tudi odgovarjali na postavljena vprašanja. Povezavo do dogodka bomo še objavili na naši spletni strani.
    Z vsemi vprašanji, ki jih imate glede vpisa v srednje šole, se lahko obrnete na šolsko svetovalno delavko Stašo Doležalek (stasa.dolezalek@guest.arnes.si ali 03 56 33 207).

     

    Devetošolci in starši!
    Infomacije o vpisu v srednjo šolo lahko prebirate na spletni strani MIZŠ: https://www.gov.si/teme/vpis-v-srednjo-solo/

    Izšel je Razpis za vpis v srednje šole, kjer lahko najdete informacije o pomembnih datumih, pogojih za vpis in številu prostih mest za posamezne programe – pogledate ga lahko tukaj: Objava razpisa za vpis v srednje šole in dijaške domove za šolsko leto 2021

    V januarju 2021 v šoli načrtujemo tudi predstavitev zasavskih srednjih šol (na daljavo), zato vabljeni na RODITELJSKI SESTANEK: Roditeljski sestanek – spletna stran Doležalek

    Postopke v zvezi z vpisom v srednjo šolo vodi Staša Doležalek (03 56 33 207 ali stasa.dolezalek@guest.arnes.si)

    Accessibility