• 03 56 33 202
 • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
 • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
 • Zanimiva sobota-dan odprtih vrat Jožefa Štefana

   

  Vabilo na Dan odprtih vrat Instituta “Jožef Stefan” – spoznajte vrhunsko znanost – od koderkoli 
  V soboto 27. marca 2021 od 9. do 14. ure se bo odvijal epidemiološkim razmeram prilagojen Dan odprtih vrat Instituta »Jožef Stefan«, ki je namenjen ogledu in spoznavanju našega največjega raziskovalnega inštituta.
  Prva izvedba Dneva odprtih vrat na daljavo omogoča, da se sami, v družinskem ali prijateljskem krogu v predstavitve in pogovore o raziskovanju, vključite od koderkoli.
  Za znanstvene navdušence, je dostopnih 29 raziskovalnih odsekov in centrov, zbranih v 10 programov, ki so povezani v 4 tematske sklope: a) Snov, internet, biotehnologija, v) Biologija, kemija, fizika, d) Znanje, sistemi, materiali, okolje in d) Energija.
  Z raziskovalci se boste lahko o njihovem delu in področjih raziskav pogovorili v okviru eno-urnih predstavitev.
  Z željo, da se med znanstveniki in obiskovalci v okviru obiska na daljavo razvije pogovor, je udeležba na posameznem programu številčno omejena, zato se priporoča, da si za področja, ki vas najbolj zanimajo, rezervirate svoje mesto. Prijave se zbirajo do zapolnitve mest. Več informacij o programih, prijavah in načinu udeležbe, je dostopnih na spletni strani www.dov.ijs.si

  Vabljeni!
  Center za prenos tehnologij in inovacij (CTT)
  Inštitut Jožef Štefan