• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Šola – 31. marec 2021

    V sredo, 31. marca 2021, se pouk izvaja za vse učence V ŠOLI, razen za oddelek, ki je o izobraževanju na daljavo obveščen.

    ORGANIZACIJA DELA ZA SREDO, 31. marec 2021: izvajale se bodo vse oblike pouka in razširjenega programa; organizacijo dela si lahko pogledate tukaj: IZVAJANJE VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA DELA-29. 3. 2021-2. 4. 2021, sreda, spletna stran

    PREHRANA: vse spremembe pravočasno sporočite v šolo. Vsi naročniki, ki imajo kosilo v šoli,  pojedo kosilo po razporedu, ki si ga lahko ogledate tukaj: Razpored kosila za sredo, 31.3.2021

    PRI GIBANJU PO ŠOLI veljajo posebni protokoli obnašanja v izrednih razmerah, ki si jih lahko ponovno preberete tukaj: PROTOKOLI DELOVANJA ŠOLE po 26. 1. 2021

    Zaradi nevarnosti širjenja okužbe je nujno, da spremljate posodobljena priporočila NIJZ; za osnovne šole si jih lahko pogledate tukaj (pododobljeno 19. 3. 2021): https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/navodilo_vodstvu_viz_ob_sumu_ali_potrjenem_primeru_v_zavodu_v.6.pdf

    PROSIMO STARŠE OZ. SKRBNIKE, DA V ŠOLO POŠILJAJO LE ZDRAVE OTROKE, DA SPOROČAJO TESNE KONTAKTE Z OBOLELIMI IN DA ODGOVORNO SPOŠTUJEJO ODREJENE KARANTENE NA DOMU!

    Prevoz s šolskimi avtobusi bo potekal tako kot pred zaprtjem šol – pazite na zaščitne ukrepe tudi na avtobusih! Poglejte si priporočila NIJZ. 

    Prisotnost otrok v šoli JE OBVEZNA. Daljšo odsotnost lahko OPRAVIČI IZKLJUČNO PEDIATER. Prav tako sredi leta ni mogoče prehajati na šolanje na domu.
    Če bodo družine in torej tudi posamezni učenci v karanteni, je NUJNO takoj obvestiti šolo in sporočiti, KDAJ so otroci zaznali simptome bolezni. V času trajanja karantene na domu se starši dogovarjajo z razredničarko o načinu opravljanja dela za šolo (seveda le v primeru, da otrok ni bolan).

    Odpiranje šol ne pomeni odpiranja javnega življenja, zato je sledenje navodilom za varno in zdravo učenje v šoli NUJNO v dobro posameznikov in skupine!

    Ovire so tiste strašne stvari, ki jih uzremo, ko ne vidimo več svojih ciljev.”  (Henry Ford)

    Srečno!

    Poskrbimo za svoje zdravje in dobro počutje. Poglejte si plakat NIJZ: poskrbimo_za_svoje_dobro_pocutje_plakat_a4_0

    Accessibility