• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Prvomajske počitnice

    Letošnje šolsko leto je nekaj prav posebnega-pravi izziv, ki mu bomo kos, če bomo zdravi in odgovorni. Pred nami pa so zaslužene prvomajske počitnice, ki so namenjene spominu na zgodovinske dogodke pa tudi počivanju, sprehajanju v naravi, branju, …. Toplo sonce nam bo dalo novo energijo, ki jo bomo potrebovali za uspešen zaključek šolskega leta. V šolo se vrnemo v ponedeljek, 3. maja 2021In gremo novim skupnim zmagam naproti.

    Organizacija pouka v tednu od 3. do 7. maja 2021 bo znana (najkasneje) v nedeljo, 2. 5. 2021, popoldan in bo objavljena na šolski spletni strani.

    Obvestilo: v ponedeljek, 26. aprila 2021, bo šola zaprta. Ostale dni bodo delavke prisotne v tajništvu šole (v dopoldanskem času).
    V ponedeljek, 3 maja 2021, se zaposleni zjutraj testiramo, zato lahko prihaja do začasne odsotnosti v tajništvu – hvala za razumevanje.
    V torek, 4. maja 2021, pričnemo z izvajanjem nacionalnega preverjanja znanja v 6. in 9. razredu, zato bo za te učence reorganiziran pouk. Začnejo ob 8. uri in zato smo starše vozačev zaprosili za izvedbo alternativnega prevoza v šolo.

    foto MLD

    Accessibility