• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Pouk od 10. do 14. maja 2021

    Poučevanje, ki zapusti vtis, ni poučevanje iz glave v glavo, ampak iz srca v srce.” (Howard G. Hendricks)

    Pouk v tednu od 10. maja dalje poteka po zdaj že ustaljenem redu. 
    V ŠOLO HODIJO SAMO ZDRAVI OTROCI. Starše oz. skrbnike vljudno prosimo, da zaradi varovanja zdravja skupin otrok in zaposlenih, pošiljajo v šolo samo ZDRAVE otroke in da presodijo, če je otrok zaradi morebitnih stikov z okuženo osebo primeren, da ostane doma. 

    Šolsko dogajanje v tednu od  10. do 14. maja 2021: PREDVIDENA ORGANIZACIJA DELA za teden od10. do 14. maja 2021:
    IZVAJANJE VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA DELA-10. 5. 2021-14. 5. 2021


    PREHRANA: vse spremembe pravočasno sporočajte v šolo – v ponedeljek zjutraj se zaposleni testiramo, zato lahko, da v tajništvu ne bomo dosegljivi takoj. Hvala za razumevanje.
    Vsi naročniki (učenci od 1. do 9. razreda) bodo v šoli pojedli kosilo po razporedu.

    Dodatno se bodo v ponedeljek, 10. maja 2021, izvajali NACIONALNI PREIZKUSI ZNANJA za učence 6. in 9. razreda – pričetek ob 8. uri (tuj jezik angleščina za učence 6. razreda, šport za učence 9. razreda). Učenci, ki so v karanteni NPZ to šolsko leto ne bodo pisali.

    Starši oz. skrbniki NE POZABITE na spletno predavanje, ki je namenjeno prav vam in bo potekalo 13. maja 2021 popoldan. Povezava bo objavljena naknadno. Organizator Občina Trbovlje.

    PRI GIBANJU PO ŠOLI veljajo posebni protokoli obnašanja v izrednih razmerah, ki si jih lahko ponovno preberete tukaj: PROTOKOLI DELOVANJA ŠOLE po 26. 1. 2021

    Zaradi nevarnosti širjenja okužbe je nujno, da spremljate posodobljena priporočila NIJZ; za osnovne šole si jih lahko pogledate tukaj (posodobljeno 20. 4. 2021): 
    https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/navodilo_vodstvu_viz_ob_sumu_ali_potrjenem_primeru_v_zavodu_v.8.pdf

    Prevoz s šolskimi avtobusi: pazite na zaščitne ukrepe tudi na avtobusih! 

    Prisotnost otrok v šoli JE OBVEZNA. Daljšo odsotnost lahko OPRAVIČI IZKLJUČNO PEDIATER. Prav tako sredi leta ni mogoče prehajati na šolanje na domu. Dopis pediatrov si lahko preberete tukaj: https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/sklep_rsk_za_pediatrijo_10_korespondencna_seja_20052020_0.pdf

    Če bodo družine ali posamezni učenci v karanteni, prosimo, da takoj obvestite šolo in sporočite, KDAJ so otroci zaznali simptome bolezni. Nato v šoli poiščemo kontakte in visoko rizične kontakte, ki morajo v karanteno.  V času trajanja karantene na domu se starši dogovarjajo z razredničarko o načinu opravljanja dela za šolo (seveda le v primeru, da otrok ni bolan).

    Odpiranje šol ne pomeni odpiranja javnega življenja, zato je sledenje navodilom za varno in zdravo učenje v šoli NUJNO v dobro posameznikov in skupine!

    Srečno!

    Poskrbimo za svoje zdravje in dobro počutje. Poglejte si plakat NIJZ: poskrbimo_za_svoje_dobro_pocutje_plakat

     

    Accessibility