• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Predavanje za starše

    Ne pozabite!! 13. maj 2021 od 18. ure dalje!
    POVEZAVA DO PREDAVANJA:  https://us02web.zoom.us/j/85468294509?pwd=YS90MDR4YW9hYnJXTndIRW9NR3gwZz09 – 

    Spoštovani starši oz. skrbniki! 
    Ker se vsi skupaj zavedamo mogočih posledic sedanje nenavadne situacije, je Občina Trbovlje pristopila k organiziranju informativnega predavanja za starše. Vabilo si lahko pogledate tukaj:

    Ob tem dogodku vam je nekaj besed namenila tudi županja Jasna Gabrič:  “Spoštovani starši,
    že več kot leto dni je minilo od pričetka epidemije v Sloveniji, ki je dodobra spremenila naša življenja. Vsaka sprememba v življenju, še posebej takšna, kot je epidemija, pa nam marsikdaj povzroči tudi izzive, za katere včasih ne vemo, kako se nanje pripraviti, nanje reagirati. V tem obdobju je precej dodatnih obveznosti padlo tako na ramena učiteljev, kot tudi staršev. In zagotovo pridejo tudi trenutki, ko je vsega preveč, ko vidimo, da situacija počasi začenja vplivati tudi na tiste, ki jih imamo najrajši, naše otroke. In včasih tudi sami ne vemo, kako bi jim pomagali, da bi bila takšna obdobja lažja, hkrati pa, da tudi sami ne bi ob tem izgoreli. 
    Občina Trbovlje je/bo zato v sodelovanju s trboveljskimi šolami, z ravnateljicami naših šol, pripravila dogodek, ki bo namenjen vsem vam, spoštovani starši. Kjer bomo skupaj prisluhnili poznanemu slovenskemu antropologu dr. Danu Podjedu, v drugem delu dogodka pa se bomo o trenutnih izzivih staršev, otrok in možnostih pomoči, ki so nam na voljo, pogovorili s psihologinjo Zdravstvenega doma Trbovlje. Pravijo da znanja ni nikoli preveč, še posebej, ko gre za naše otroke. Verjamemo, da bo marsikdo v predavanju in pogovoru našel informacije, ki nam bodo kdaj v prihodnje pomagale pri situacijah, kot je ta, v kateri smo se trenutno znašli. Verjamemo, da bo tudi to obdobje kmalu mimo in da lahko z optimizmom in upanjem zremo v naslednje šolsko leto.
    Vse dobro vam želim ter vas lepo pozdravljam v upanju, da se virtualno srečamo v četrtek, 13. maja.”

    SE SREČAMO IN SE SPET NEKAJ NOVEGA NAUČIMO!

     

    Accessibility