• 03 56 33 202
 • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
 • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
 • Šola od 31. maja do 4. junija 2021

  Za pozitiven začetek: poslušajte in poglejte:  https://www.rtvslo.si/4d/arhiv/174778293?s=mmc (režiser: Aljaž Bastič, nekoč učenec naše šole)

  Pouk v tednu od 31. maja dalje poteka po zdaj že ustaljenem redu. 
  V ŠOLO HODIJO SAMO ZDRAVI OTROCI IN ZAPOSLENI.
  Starše oz. skrbnike vljudno prosimo, da zaradi varovanja zdravja skupin otrok in zaposlenih pošiljajo v šolo samo ZDRAVE otroke. 
  Učenci, ki so zaradi visoko rizičnih stikov z okuženo osebo napoteni v karanteno na domu, morajo upoštevati navodila NIJZ in ostati doma! V času trajanja karantene na domu se starši dogovarjajo z razredničarko o načinu opravljanja dela za šolo (seveda le v primeru, da otrok ni bolan). 

  Šolsko dogajanje v tednu od  31. maja do 4. junja 2021: IZVAJANJE VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA DELA-31. 5. 2021-4. 6. 2021-spletna stran

  Ponedeljek, 31. maj 2021: sistematični zdravniški pregled 1. A razred.

  V četrtek se bo skupina učencev z učiteljem (J. Jazbec) priključila dogodku ob obisku olimpijske bakle v Trbovljah.

  Če bo vreme dopuščalo, bodo petošolci nadaljevali s pripravama na kolesarki izpit. 

  PREHRANA: vse spremembe pravočasno sporočajte v šolo – v ponedeljek zjutraj se zaposleni testiramo, zato morebiti v tajništvu ne bomo dosegljivi takoj. Hvala za razumevanje.
  Vsi naročniki (učenci od 1. do 9. razreda) bodo v šoli pojedli kosilo po razporedu. Hrana je dobrina, zato z njo tako tudi ravnamo!

  PRI GIBANJU PO ŠOLI veljajo posebni protokoli obnašanja v izrednih razmerah, ki si jih lahko ponovno preberete tukaj: PROTOKOLI DELOVANJA ŠOLE po 26. 1. 2021

  Zaradi nevarnosti širjenja okužbe je nujno, da spremljate posodobljena priporočila NIJZ; za osnovne šole si jih lahko pogledate tukaj (posodobljeno 21. 5. 2021):  https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/navodilo_vodstvu_viz_ob_sumu_
  ali_potrjenem_primeru_v_zavodu_v.9.pdf

  Prevoz s šolskimi avtobusi: pazite na zaščitne ukrepe tudi na avtobusih! 
  Zaradi del na odseku ceste proti Čebinam je delno moten prevoz v šolo in iz nje. če bo prišlo  do sprememb pri izvajanju prevozov (uporaba prvega ali drugega avtobusa) sporočite v šolo (temu primerno bodo otroci pojedli kosilo in najmlajši odšli v spremstvu na avtobusno postajališče).

  Srečno!

  Font Resize
  Contrast