• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Šola po 14. juniju 2021

    Vsi imamo ogenj v srcu. Naš cilj je, da ga najdemo in vzdržimo prižganega.” Mary Lou Retton

     

    Pouk v tednu od 14. junija 2021 dalje poteka po zdaj že ustaljenem redu, zaključuje pa se pouk za učence 9. razreda.


    V ŠOLO HODIJO SAMO ZDRAVI OTROCI IN ZAPOSLENI.
    Starše oz. skrbnike vljudno prosimo, da zaradi varovanja zdravja skupin otrok in zaposlenih pošiljajo v šolo samo ZDRAVE otroke. 
    Učenci, ki so zaradi visoko rizičnih stikov z okuženo osebo napoteni v karanteno na domu, morajo upoštevati navodila NIJZ in ostati doma! V času trajanja karantene na domu se starši dogovarjajo z razredničarko o načinu opravljanja dela za šolo (seveda le v primeru, da otrok ni bolan). 

    Šolsko dogajanje v tednu od  14. do 18. junija 2021: IZVAJANJE VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA DELA-14. 6. 2021-18. 6. 2021-spletna stran

    Torek; 14 junij 2021: valeta, popoldan na dvorišču za šolo. VABILO: Vabilo na valeto, junij 2021

    Petošolci: kolesarki izpit bo predvidoma potekal v torek, 15. junija 2021.

    PREHRANA: vse spremembe pravočasno sporočajte v šolo – v ponedeljek zjutraj se zaposleni testiramo, zato morebiti v tajništvu ne bomo dosegljivi takoj. Hvala za razumevanje.
    Vsi naročniki (učenci od 1. do 9. razreda) bodo v šoli pojedli kosilo po razporedu. Hrana je dobrina, zato z njo tako tudi ravnamo!

    PRI GIBANJU PO ŠOLI veljajo posebni protokoli obnašanja v izrednih razmerah, ki si jih lahko ponovno preberete tukaj: PROTOKOLI DELOVANJA ŠOLE po 26. 1. 2021

    Zaradi nevarnosti širjenja okužbe je nujno, da spremljate posodobljena priporočila NIJZ; za osnovne šole si jih lahko pogledate tukaj (posodobljeno 14. 6. 2021): https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/navodilo_vodstvu_viz_ob_sumu_ali_potrjenem_primeru_v_zavodu_v.10.pdf

    Prevoz s šolskimi avtobusi: pazite na zaščitne ukrepe tudi na avtobusih! 
    Zaradi del na odseku ceste proti Čebinam je delno moten prevoz v šolo in iz nje. če bo prišlo  do sprememb pri izvajanju prevozov (uporaba prvega ali drugega avtobusa) sporočite v šolo (temu primerno bodo otroci pojedli kosilo in najmlajši odšli v spremstvu na avtobusno postajališče).

    Srečno!

    Accessibility