• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Dobrodošli prvošolci 2022

    “Od samega začetka šolanja bi moral otrok doživljati radost odkrivanja.” (Alfred North Whitehead)

    Na OŠ Ivana  Cankarja Trbovlje nas ni veliko, se pa poznamo in smo povezani, si pomagamo, spodbujamo najboljše v vsakem izmed nas, odkrivamo posebnosti posameznikov in se radostimo sodelovanja.


    Vse  otroke, ki živijo v našem šolskem okolišu in ki so že ali še bodo stari 6 let v letu 2022, vabimo, da se nam pridružijo na “Cankarju”.

    Letos zaradi epidemičnih razmer žal ne bo mogoče naše prvo srečanje in spoznavanje v živo, zato pa si lahko kratko predstavitev šole ogledate tukaj: https://youtu.be/AGmLmNKe3Zg.

    Če imate starši oz. skrbniki kakšna vprašanja, ki nam jih želite zastaviti pred vpisom (pripomočki za 1. razred, prehrana, neobvezni izbirni predmet, itd.) nam jih lahko zastavite pisno: mojca.lazar-doberlet@guest.arnes.si ali stasa.dolezalek@guest.arnes.si ali po telefonu (03 56 33 200 – ravnateljica ali 03 56 33 207 – svetovalna služba).

    Vpisi prvošolcev bodo potekali  9., 10. in 11.  februarja 2022– starši  ste že prejeli pisna vabila na domače naslove.
    Zaradi izrednih razmer je vstop v prostore šole mogoč le z upoštevanjem pogoja PCT in z spoštovanjem drugih preventivnih ukrepov. Hvala za razumevanje!

    “Vsaka mladost je polna sreče in radosti, sijajnega sonca in prešernega smeha.” (Ivan Cankar)

     

    Vir fotografij: Avanzo P., arhiv šole

     

    Accessibility