• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Športni še v petek

    V petek,18.  2.  2022, bodo imeli učenci 7. in 8. razreda športni dan.

    Učenci, ki so izbrali drsanje v Hali Tivoli imajo odhod izpred  Elektra Trbovlje ob 9.15. V šolo pridejo 8.30, kjer bodo lahko pojedli malico, tisti učenci, ki  ne izpolnjujejo pogoja PC, pa bodo opravili še samotestiranje.
    Za vstop v Halo Tivoli je potrebno izpolnjevati pogoj PCT.  Potrdilo o izpolnjevanju pogoja PC naj imajo otroci s seboj. Učenci naj imajo s seboj še kakšno pijačo, priporočljiva je voda ter bolj lačni kaj za pod zob. Kosila v šoli na ta dan nimajo. S seboj morajo imeti tudi denar za vstop a drsališče in izposojo drsalk. Predviden prihod pred Elektro je ob 15.45.

    Učenci, ki so zbrali plavanje na bazenu v Hrastniku imajo zbor ob 10.30 v šoli, kjer bodo pojedli malico in se odpravili na pohod do Hrastnika. S seboj morajo imeti kopalke in brisačo ter denar za  vstop v pokriti bazen v Hrastniku.  Za vstop v bazen je potrebno izpolnjevati pogoj PCT.  Potrdilo o izpolnjevanju pogoja PC naj imajo otroci s seboj. Ostali opravijo samotestiranje v šoli pred odhodom. Predviden prihod v Trbovlje je ob 15.15. Učenci na ta dan v šoli nimajo kosila.

    Tisti učenci, ki so si za športno vsebino izbrali pohod, pa imajo zbor ob 8.30  na šolskem dvorišču. Tudi zanje velja, da se primerno oblečejo in obujejo, se založijo z dobro voljo in kakšno pijačo. Šolsko malico bodo lahko pojedli pred pohodom, prav tako se bodo lahko vrnili v šolo na kosilo (naročniki).  Petek je dan za samotestiranje, ki ga bodo vsi, ki ne izpolnjujejo pogoja PCT, opravili pred pohodom (pod nadzorom  učiteljev).

    Prijeten petkov potep vam želimo!

    In takole je bilo: 

    foto: BR, arhiv šole

    Accessibility