• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Stavka (9. 3. 2022)

    Sindikat zaposlenih v vzgoji in izobraževanju organizira stavko zaposlenih v VIZ, v katero se vključujejo tudi zaposleni v naši šoli. Sporočilo sindikata lahko preberete tukaj: SVIZ-obvestilo-za-starse-_-os-stavka-9.-3.-2022

    V šoli se v sredo, 9. 3. 2022, ne bo izvajalo pedagoško delo z učenci. Bo pa mogoče otroke pripeljati v nujno varstvo, in sicer:
    – jutranje varstvo bo potekalo od 6. ure dalje,
    – dopoldansko varstvo VSEH otrok od 1. do 5. razreda, ki ga potrebujejo, bo potekalo v časovnem okviru, kot bi imeli otroci sicer pouk,
    – popoldansko varstvo bo potekalo za učence od 1. do 5. razreda, ki so sicer vključeni v OPB (podaljšano bivanje), po potrebi, po prijavah staršev oz. najdlje do 16. ure.
    Šolska prehrana za otroke, ki bodo v šoli, bo zagotovljena, a jo moramo pravočasno naročiti.

    Starše os. skrbnike prosimo, da razrednikom na ustaljen način komuniciranja sporočite najkasneje do ponedeljka, 7. 3. 2022, do 9. ure, sledeče:
    – če potrebujete nujno varstvo za svojega otroka (od 1. do 5. razreda) v sredo, 9. 3. 2022,
    – čas, v katerem bo otrok prisoten v šoli (od….. do…..).

    Za vse ostale učence bo šolska prehrana ta dan odjavljena.

    Prosimo za razumevanje in predlagamo, da otroci na ta dan ponavljajo in utrjujejo učno snov ter pripravijo morebitna vprašanja glede vsebin, ki jih (še) ne razumejo. Strokovni delavci jim lahko pomagamo z odgovori, dodatnimi razlagami, ko se v četrtek, 10. 3.  2022, vrnejo k pouku.

    Accessibility