• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • JESENSKE POČITNICE

    Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

    Pred nami so praznični dnevi in prve letošnje počitnice.

    31.  oktobra praznujemo Dan reformacije in z njim obujamo spomin na avtorja prvih natisnjenih knjig v slovenskem jeziku – Katekizma in Abecednika.  Primož Trubar (protestantski duhovnik in pisec) velja za utemeljitelja slovenskega knjižnega jezika, je osrednja osebnost reformacije na Kranjskem in osredni lik slovenske kulturne zgodovine. 1. novembra pa  se spominjamo vseh, ki smo jih imeli radi, jih spoštovali ali cenili, tistih ki so tako ali drugače zaznamovali naša življenja in so nas v nekem preteklem obdobju zapustili. 

    Ob Dnevu reformacije vam izrekam iskrene čestitke, ob Dnevu spomina na mrtve pa želim umirjene trenutke v družinskem krogu z lepimi spomini na najdražje pokojne.

    Po praznikih zakorakamo v počitniške dni, ki jih izkoristite za sprostitev, druženje, zabavo in vse tisto, kar med delovnim in šolskim tednom ne pride na vrsto. Vsem učenkam in učencem želim lepe in prijetne jesenske počitnice.

    Obveščam vas še, da bo šola v času počitnic  zaprta, vse pomembne informacije, vprašanja ali obvestila lahko posredujete po eAsistentu ali na e-pošto razrednikov.

    ravnateljica, Maja Volk

     

    Accessibility