• 03 56 33 202
 • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
 • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
 • Nekoga moraš imeti rad

  Mi imamo radi Cankarja. Šolo. In VSE otroke v njej. Zato veliko svoje pozitivne energije in strokovnega znanja vlagamo v kvaliteten pouk, ki je temelj šolskega vzgojno-izobraževalnega dela, v dodatne dejavnosti, v nove projekte, v sodelovanje z lokalno skupnostjo. Vsem otrokom želimo najbolje, a ustreči vsem se še ne da.
  V veselem decembru razne inštitucije, firme, dobrodelne ustanove kar tekmujejo za svoj prispevek za dobrobit slovenske družbe, za lepšo mladost tudi naših, trboveljskih otrok. Čolnariti med številnimi ponudbami pa ni enostavno, nikakor pa všečno vsem deležnikom.
  Ker želimo učencem vse najboljše, vse ponujene priložnosti pretehtamo in se trudimo izbrati tisto, ki bo zadovoljila potrebe, ne le želje, največjega števila otrok. Verjamemo v svoje odločitve in zavedamo se svoje odgovornosti. Starši pa imajo vedno demokratično možnost presojanja in odločanja.
  V teh predprazničnih dneh vam želimo miru in ljubezni. Objemite otroke, jim preberite pravljico, jih popeljite na sprehod v čarobno okrašene dele mesta. Računalniki in materialne dobrine ne morejo nadomestiti čarobnih trenutkov v teh predprazničnih dneh, čeprav nas morda današnja družba prepričuje ravno v to.
  Srečno!
  Kolektiv OŠ Ivana Cankarja, Trbovlje