• 03 56 33 202
 • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
 • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
 • Predavanje Janija Prgića

  V torek, 28. 11. 2017, smo gostili Janija Prgića, ki je popoldan pripravil izobraževanje za strokovne delavce šole, zvečer pa za starše oz. skrbnike. 
  “Delavnica Tanka črta odgovornosti na zabaven način odpira resne teme iz našega dela in osebnega življenja tako, da se vsak zelo dobro prepozna v predstavljenih primerih. Tanka črta odgovornosti nastavlja ogledalo vsem nam in razgalja nezavedne vedenjske vzorce, s katerimi se odmikamo od osebne odgovornosti, pri čemer obtožujemo druge, da so neodgovorni. Udeleženci na koncu delavnice pridejo skozi osebne izkušnje do razumevanja, kako pomembno je, da se dvignemo iz vloge žrtve v aktivno prevzemanje odgovornosti za rezultate in kakovost svojega dela, kariere, osebnega razvoja in zadovoljstva.” (vir: http://www.center-mi.si/vsebina.html)
  Verjamemo, da so vas predstavljene teme in nastop predavatelja navdušili.

  Rezultat iskanja slik za jani prgič slika
  foto vir: https://www.google.si/search?q=jani+prgi%C4%8D+slika&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=jPDMgFZkMU0mWM%253A%252CzYaUIcGG_v9n3M%252C_&usg=___q6SR5ROoi0Caa0b4QiwDLc3BUk%3D&sa=X&ved=0ahUKEwizz6jt5uPXAhWlAsAKHeyfDGIQ9QEIOjAJ#imgrc=jPDMgFZkMU0mWM:

  Font Resize
  Contrast