• 03 56 33 202
 • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
 • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
 • Šola(nje) od 17. maja 2021 dalje

  Izobraževanje je cepivo prosti nasilju. (Edward James Olmos)

  Pouk v tednu od 17. maja dalje poteka po zdaj že ustaljenem redu. 
  V ŠOLO HODIJO SAMO ZDRAVI OTROCI. Starše oz. skrbnike vljudno prosimo, da zaradi varovanja zdravja skupin otrok in zaposlenih, pošiljajo v šolo samo ZDRAVE otroke in da presodijo, če je otrok zaradi morebitnih stikov z okuženo osebo primeren, da ostane doma. 
  Učenci, ki so zaradi visoko rizičnih stikov z okuženo osebo napoteni v karanteno na domu, morajo upoštevati navodila NIJZ in ostati doma-zanje, če niso bolni, poteka izobraževanje na daljavo.

  Šolsko dogajanje v tednu od  17 do 21. maja 2021: IZVAJANJE VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA DELA-17. 5. 2021-21. 5. 2021-spletna stran

  PREHRANA: vse spremembe pravočasno sporočajte v šolo – v ponedeljek zjutraj se zaposleni testiramo, zato morebiti v tajništvu ne bomo dosegljivi takoj. Hvala za razumevanje.
  Vsi naročniki (učenci od 1. do 9. razreda) bodo v šoli pojedli kosilo po razporedu.

  V petek, 21. maja 2021,  se bo na šoli dogajalo fotografiranje (Artpro), prijave oddate starši direktno ponudniku.

  Če bo vreme dopuščalo, bodo petošolci nadaljevali s pripravama na kolerski izpit, učenci od 6. do 9. razreda pa bodo imeli športni dan.

  PRI GIBANJU PO ŠOLI veljajo posebni protokoli obnašanja v izrednih razmerah, ki si jih lahko ponovno preberete tukaj: PROTOKOLI DELOVANJA ŠOLE po 26. 1. 2021

  Zaradi nevarnosti širjenja okužbe je nujno, da spremljate posodobljena priporočila NIJZ; za osnovne šole si jih lahko pogledate tukaj (posodobljeno 20. 4. 2021): 
  https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/navodilo_vodstvu_viz_ob_sumu_ali_potrjenem_primeru_v_zavodu_v.8.pdf

  Prevoz s šolskimi avtobusi: pazite na zaščitne ukrepe tudi na avtobusih! 

  Če bodo družine ali posamezni učenci v karanteni, prosimo, da takoj obvestite šolo in sporočite, KDAJ so otroci zaznali simptome bolezni. Nato v šoli poiščemo kontakte in visoko rizične kontakte, ki morajo v karanteno.  V času trajanja karantene na domu se starši dogovarjajo z razredničarko o načinu opravljanja dela za šolo (seveda le v primeru, da otrok ni bolan).

  Odpiranje šol ne pomeni odpiranja javnega življenja, zato je sledenje navodilom za varno in zdravo učenje v šoli NUJNO v dobro posameznikov in skupine!

  Srečno!

   

  Accessibility