• 03 56 33 202
 • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
 • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
 • Pogoji …

  Obvestilo za najemnike šolske telovadnice (v popoldanskem/večernem terminu v dogovoru z Občino Trbovlje: Do vključno 5. septembra 2021 je podaljšana veljavnost Odloka o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov. Na novo je določeno, da morajo tudi vsi udeleženci športno rekreativne dejavnosti v zaprtih prostorih, ki so starejši od 15 let, izpolnjevati pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja. 

  Obveščamo, da sta v Uradnem listu RS (številka 132 z dne 20. 8. 2021) objavljena Uredba o spremembah in dopolnitvah Uredbe o izvajanju presejalnih programov za zgodnje odkrivanje okužb z virusom SARS-CoV-2 in Odlok Vlade RS o določitvi začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu – POGOJ PCT (preboleli, cepljeni, testirani) morajo izpolnjevati (poleg zaposlenih v VIZ) vse osebe, ki prihajajo v prostore vzgojno- -izobraževalnih zavodov in so starejše od 15 let.
  Vlada RS je na dopisni seji 23. 8. 2021 sprejela dopolnitev odloka (https://www.uradni-list.si/_pdf/2021/Ur/u2021133.pdf).

  Hvala za solidarno spoštovanje osebnega in kolektivnega zdravja.

  Font Resize
  Contrast