• 03 56 33 202
 • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
 • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
 • POMEMBNO OBVESTILO

   

  Spoštovani starši, skrbniki,

  s strani Policijske postaje Trbovlje in Ministrstva za vzgojo in izobraževanje smo bili obveščeni, da je bila na spletu podana grožnja s strelskim napadom v šoli na področju Slovenije.

  Za varnost naših učencev, vaših otrok, lahko največ naredimo skupaj; da jim prisluhnemo, da jih slišimo in da opazimo, kadar nam s spremenjenim vedenjem sporočajo stisko.

  Naši učitelji oz. sodelavci vedo, kako je potrebno ravnati v primeru nenadnih stisk, z učenci pa se bomo pogovarjali tudi o nedavnih varnostnih opozorilih. Na šoli bomo storili vse, kar je v naši moči, da se bodo otroci počutili varno. Kot vedno bomo izvajali dežurstva na hodnikih, pred in v okolici šole.  V okolici šole se bo pojavljala policijska patrulja. Za obisk k učiteljem ali drugim strokovnim delavcem šole se, tako kot do sedaj, prej napovejte.

  Prosimo vas, da se tudi vi s svojimi otroki pogovorite v zaupnem tonu, predvsem pa na način, da ne boste dodatno krepili njihovih stisk, da vam bodo zaupali in se čutili varne in ljubljene v zavetju družine. To prepreči marsikatero stisko otroka.

  Predvsem pa vas danes vljudno vabimo na brezplačno predavanje o medvrstniškem in spletnem nasilju dr. Leonide Zalokar, priznane strokovnjakinje za mladinsko psihologijo,  ki ga ob 18. uri organizira Občina Trbovlje v kinodvorani Delavskega doma Trbovlje.

   

  Strokovni delavci trboveljskih osnovnih šol

  Accessibility