• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Šolanje po 22. marcu 2021

    Zdravi, motivirani nadaljujemo pouk v šoli od ponedeljka, 22. marca 2021 dalje.
    Ponedeljek bo poseben za učence 6. in 9. razreda, ki bodo prvič v zgodovini pisali (testno) elektronsko obliko nacionalnega preverjanja znanja – vse informacije bodo dobili v šoli. Z e‐testom se NE preverja znanje učencev pri posameznih predmetih, učenci ne bodo prejeli rezultatov. Preverjajo se IKT‐veščine učencev pri uporabi programa za e‐testiranje. 

    Vse ostalo v naslednjem tednu ostaja podobno, kot v preteklih tednih.

    Okrožnico MIZŠ si lahko preberete tukaj: Okrožnica MIZŠ, org. dela od 22.3.2021 dalje

    PREDVIDENA ORGANIZACIJA DELA za teden od 22. marca 2021 dalje: izvajale se bodo vse oblike dela z učenci (ne pozabite na ISP, dopolni, dodatni, …). VSE INFORMACIJE najdete tukaj: IZVAJANJE VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA DELA-22. 3. 2021-26. 3. 2021 spletna stran

    PREHRANA: vse spremembe pravočasno sporočite v šolo – v ponedeljek zjutraj se zaposleni testiramo, zato lahko, da v tajništvu ne bomo dosegljivi takoj. Hvala za razumevanje.
    Vsi naročniki (učenci od 1. do 9. razreda) bodo v šoli pojedli kosilo po razporedu, ki si ga lahko ogledate tukaj: Razpored kosila (22.-26.3.2021).docx

    PRI GIBANJU PO ŠOLI veljajo posebni protokoli obnašanja v izrednih razmerah, ki si jih lahko ponovno preberete tukaj: PROTOKOLI DELOVANJA ŠOLE po 26. 1. 2021

    Zaradi nevarnosti širjenja okužbe je nujno, da spremljate posodobljena priporočila NIJZ; za osnovne šole si jih lahko pogledate tukaj: https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/navodilo_vodstvu_viz_ob_sumu_ali_potrjenem_primeru_v_zavodu_v.4.pdf

    Prevoz s šolskimi avtobusi bo potekal tako kot pred zaprtjem šol – pazite na zaščitne ukrepe tudi na avtobusih! Poglejte si priporočila NIJZ. 

    Prisotnost otrok v šoli JE OBVEZNA. Daljšo odsotnost lahko OPRAVIČI IZKLJUČNO PEDIATER. Prav tako sredi leta ni mogoče prehajati na šolanje na domu.
    Če bodo družine in torej tudi posamezni učenci v karanteni, je NUJNO obvestiti takoj šolo in sporočiti,
    KDAJ so otroci zaznali simptome bolezni. V času trajanja karantene na domu se starši dogovarjajo z razredničarko o načinu opravljanja dela za šolo (seveda le v primeru, da otrok ni bolan).

    Odpiranje šol ne pomeni odpiranja javnega življenja, zato je sledenje navodilom za varno in zdravo učenje v šoli NUJNO v dobro posameznikov in skupine!

    Poučevanja ne bi smeli primerjati s polnjenjem steklenice z vodo, ampak z rožo, ki raste po svoje.” (Noam Chomsky)

    Srečno!

    Poskrbimo za svoje zdravje in dobro počutje. Poglejte si plakat NIJZ: poskrbimo_za_svoje_dobro_pocutje_plakat_a4_0

     

    Accessibility