• 03 56 33 202
 • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
 • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
 • Šola po 7. juniju 2021

  Pouk v tednu od 7. junija 2021 dalje poteka po zdaj že ustaljenem redu. 
  V ŠOLO HODIJO SAMO ZDRAVI OTROCI IN ZAPOSLENI.
  Starše oz. skrbnike vljudno prosimo, da zaradi varovanja zdravja skupin otrok in zaposlenih pošiljajo v šolo samo ZDRAVE otroke. 
  Učenci, ki so zaradi visoko rizičnih stikov z okuženo osebo napoteni v karanteno na domu, morajo upoštevati navodila NIJZ in ostati doma! V času trajanja karantene na domu se starši dogovarjajo z razredničarko o načinu opravljanja dela za šolo (seveda le v primeru, da otrok ni bolan). 

  Šolsko dogajanje v tednu od  7. do 11. 2021: IZVAJANJE VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA DELA-7. 6. 2021-11. 6. 2021 spletna stran

  Sreda, 9. junij  2021: športni dan za 4. A in 4. B – pohod; spremstvo: S. Božič, A. Ramšak, J. Jazbec in G. Ovnik. pazite na primerno obutev in priporočamo zaščito pred insekti in klopi.

  V sredo, 9. junija 2021, se bodo učencem 1., 2. in 3. razreda predstavili inštrumentalisti iz Glasbene šole Trbovlje (dopoldan, na dvorišču za šolo).

  Četrtek, 10. junij 2021: športni dan za 7. A in 7. B – pohod; pazite na primerno obutev in priporočamo zaščito pred insekti in klopi.

  V petek, 11. junija 2021 bodo potekale aktivnosti v okviru projekta Tradicionalni slovenski zajtrk.

  Devetošolci bodo imeli adrenalinski športni dan na Gorenjskem v petek, 11. junija 2021. Udeležijo se ga lahko le učenci s podpisanim soglasjem staršev.

  Petošolci nadaljujejo s pripravama na kolesarki izpit. 

  PREHRANA: vse spremembe pravočasno sporočajte v šolo – v ponedeljek zjutraj se zaposleni testiramo, zato morebiti v tajništvu ne bomo dosegljivi takoj. Hvala za razumevanje.
  Vsi naročniki (učenci od 1. do 9. razreda) bodo v šoli pojedli kosilo po razporedu. Hrana je dobrina, zato z njo tako tudi ravnamo!

  PRI GIBANJU PO ŠOLI veljajo posebni protokoli obnašanja v izrednih razmerah, ki si jih lahko ponovno preberete tukaj: PROTOKOLI DELOVANJA ŠOLE po 26. 1. 2021

  Zaradi nevarnosti širjenja okužbe je nujno, da spremljate posodobljena priporočila NIJZ; za osnovne šole si jih lahko pogledate tukaj (posodobljeno 21. 5. 2021):  https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/navodilo_vodstvu_viz_ob_sumu_
  ali_potrjenem_primeru_v_zavodu_v.9.pdf

  Prevoz s šolskimi avtobusi: pazite na zaščitne ukrepe tudi na avtobusih! 
  Zaradi del na odseku ceste proti Čebinam je delno moten prevoz v šolo in iz nje. če bo prišlo  do sprememb pri izvajanju prevozov (uporaba prvega ali drugega avtobusa) sporočite v šolo (temu primerno bodo otroci pojedli kosilo in najmlajši odšli v spremstvu na avtobusno postajališče).

  Srečno!

  Accessibility