• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Kulturni dan za 6., 7. in 8. razred – ODPADE

    SPODAJ OPISANI kulturni dan v Ljubljani ODPADE!!
    7. B razred bo imel kulturni dan v šoli, 7.A pa predvidoma naslednji torek tudi v šoli.

     

    Učenci 6., 7. in 8. razreda bodo imeli v torek, 9. 11. 2021, kulturni dan. Preživeli ga bodo v Ljubljani.

    Šestošolci bodo v Narodni galeriji sodelovali v delavnici Antični miti in junaške pripovedke, v Cankarjevem domu pa bodo poslušali koncert Od opere do muzikala.
    Sedmošolci se bodo ustavili pri ljubljanski tržnici in se nato peš povzpeli na ljubljanski grad, kjer se bodo udeležili vodenega ogleda razstave Po poteh cesarja Friderika III. Habsburškega. V Cankarjevem domu bodo poslušali koncert Od opere do muzikala.
    Osmošolci bodo obiskali Prirodoslovni muzej, v katerem si bodo ogledali stalno zbirko. V Cankarjevem domu bodo poslušali koncert Od opere do muzikala

    Učenci bodo v Cankarjevem domu sedeli v mehurčkih (med razredi in šolami bo nekaj vrst in sedežev razmika). Pred odhodom na kulturni dan naj se samotestirajo.

    Iz Trbovelj se bomo odpeljali ob 8.30 (izpred Elektra), vrnili se bomo do 15.30.

    Šolsko malico bomo vzeli s seboj, kosilo jim bomo odjavili.

    Učenci naj imajo s seboj maske, ki jih nosijo na avtobusu in v vseh notranjih prostorih (galerija, Cankarjev dom). Upoštevajo naj tudi vsa druga navodila strokovnih delavcev, ki jih bodo spremljali.

    Učencem želimo prijeten kulturno obarvan dan. Prepričani smo, da se bodo na kulturnih prireditvah primerno obnašali in ne pozabili na spoštovanje preventivnih zaščitnih ukrepov z namenom zaščite lastnega in kolektivnega zdravja.

    Accessibility