• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • Kulturni dan

    Šestošolci in sedmošolci bodo imeli v četrtek, 7. 3. 2024, kulturni dan. Odšli bomo v Ljubljano, kjer si bodo ob 9. uri v Cankarjevem domu ogledali predstavo Gorjanci. Šestošolci bodo po predstavi v Narodni galeriji sodelovali v delavnici o Antični miti in junaške pripovedke, sedmošolci pa v gledališki delavnici V Slovenskem gledališkem inštitutu.

    V Ljubljano bomo zaradi nižjih stroškov potovali z vlakom. Na železniški postaji se zberemo ob 6.20, vlak odpelje ob 6.32. V Trbovlje se bomo vrnili z vlakom, ki iz Ljubljane odpelje ob 13.35 (prihod v Trbovlje je predviden ob 14.20). Prosimo za pomoč pri prevozu otrok na železniško postajo in z železniške postaje do doma.

    Šolsko malico in kosilo jim bomo za ta dan odjavili, zato naj imajo malico s seboj.

    Stroške za kulturni dan boste poravnali po položnici (vozovnica za vlak: 5,20 €, vstopnica za predstavo Gorjanci: 7,50 €, Antični miti in junaške pripovedke: 5 €/gledališka delavnica: 2,5 € ).

    PROŠNJA: Če se vaš otrok kulturnega dne ne bo udeležil, prosim, da to na e-naslov (blanka.gombac@guest.arnes.si) sporočite do 8. ure zjutraj dva dni pred dnevom dejavnosti, saj že kupljenih vozovnic za vlak ne moremo vrniti.

    Na dnevih dejavnosti veljajo pravila, ki so zapisana v vzgojnem načrtu šole in v pravilih šolskega reda.

    Želimo jim prijeten kulturni dan.

    Accessibility