• 03 56 33 202
  • os-ic.trbovlje@guest.arnes.si
  • Trg Franca Fakina 8, Trbovlje
  • OBVESTILO OB ZAKLJUČKU ŠOLSKEGA LETA

    Spoštovani starši,

    pred nami je konec šolskega leta, ki ga zaključimo v ponedeljek, 24. 6. 2024. Leto je bilo pestro, polno raznolikih aktivnosti in dogodkov, vsi smo se trudili učencem omogočiti čimbolj varno in spodbudno učno okolje, razvijati pomembne družbene vrednote, učiti odgovornosti in samostojnosti, razvijati najrazličnejše kompetence in veščine, predvsem pa predati čim več znanja in s tem omogočati  učencem napredek in razvoj na vseh področjih vzgojno-izobraževalnega dela. 

    Zadnji šolski dan bomo prvo šolsko uro posvetili obeležitvi državnega praznika – Dneva državnosti, nato sledi pouk do 5. šolske ure, ko bodo vsi oddelki imeli zadnjo oddelčno skupnost in razdelitev spričeval. Oddelki, ki zaključujejo po urniku 4. uro, bodo končali prej. Vsi učenci vozači bodo odšli na avtobus po končanem pouku in kosilu, poskrbeli bomo za varstvo na šoli do odhoda avtobusa, za najmlajše pa za spremstvo, kot vsak dan doslej. Kosilo bo po 12. uri, prosimo, da v primeru odjave kosila poskrbite za pravočasno odjavo.

    Podaljšano bivanje za učence, ki so vpisani v OPB, bo potekalo po ustaljenem urniku.

    Prosimo, da z otrokom preverite ali je doma na policah še kakšna knjiga s šolske knjižnice ali učbenik iz šolskega sklada in ga učenec/ka vrne v šolo najkasneje v ponedeljek, 24. 6. 2024.

    Vam in vašim otrokom želimo lepe in oddiha polne počitnice, hvala za sodelovanje in nasvidenje v prihodnjem šolskem letu.

    Kolektiv OŠICT in Maja Volk, ravnateljica

    Accessibility